HAHAHHAHA


Tralalala

Och Paola vill att jag påpekar att det faktiskt var Paola som gav mig idén att skriva om Glennsaken. Hon hotades med att stämma våran blogg om jag inte skrev detta, så jag blev rädd och gjorde det. SÅ, nu har jag gjort det, hoppas du är glad, din lille apa. ANYWAY, staden har äntligen tystnat lite här i Göteborg, skönt. Alla har väl däckat nånstans efter valborgfirandet. Det ligger ölflaskor och burkar överallt utomhus, usch.

Ååååååååh, jag längtar till imorgon bitti för det bästa som finns är godis på morgonen, direkt när man har vaknat. Jag vet inte vad det är, men det är så jäääkla gott, smaskens! Nu sitter Hannah, som jag förresten har fredat med, och klagar för jag har lovat henne att klia henne på ryggen. Som en liten hund, hihi. 

Hahahah, apani bakgrunden däckade ett tag sedan.

<3



SNART SKA JAG TRÄFFA DOM DÄR TVÅ GALNINGARNA. Save me god.

SVERIGE OCH HIGH SCHOOL

Airhead är ju erm... bra. Litte weird sådär men bra ändå. Typ. JAG KOM PRECIS PÅ EN COOL GREJ. JAG SKA TILL SVERIGE NÄSTA FREDAG. WOHO! Och träffa alla töntar där. <3

Usch dagarna går så snabbt, det är jobbigt. Man hinner knappt göra något.... inte för att det finns nåt att göra. I want to get to High School. Liksom, är det konstigt att jag längtar efter att vakna up tidigt på morgonen och sitta i skolan runt sex timmar varje dag? Ja, antagligen. MEN I DO. Och jag är konstig. Det har jag vetat längre. Plus, High School kommer bli awesome. Jag ska ta fashion och acting som klass liksom, hur bra är det? Jättebra, faktiskt. Ska på nån slags orientering där dagen innan jag åker till Sverige också. Det blir muchos kulo. Sen får vi inte glömma att jag ska sitta på ett plan i åtta timmar dagen efter, det blir ännu bättre. Wiho.

Alla heter Glenn i Göteborg.

I've been thinking. Det är ju tydligen så att "Alla heter Glenn i Göteborg". Jag känner en enda person som heter Glenn och han är inte ens från Göteborg, han är från USA! I don't get it. Sen ville jag också berätta att Paola har fått sin tandställning och den är väldigt fin. Den är genomskinlig och skiner i solen, så underbart. Hon ska ha den i ett och ett halvt år till, mahaha. Nu vill hon ta bort sitt smink och sova. Hon orkar inte kolla på filmen, she sucks. Nåväl, jag ska stanna uppe, moahahhaha. Ehm, nu ska vi sminka av oss. See ya later, alligator. Wiggah.

Moooojjviiieeetaaajm

Nu ska vi kolla på "18 year-old virgin"... Har aldrig hört talas om den, säkert a piece of crap, men man får ju hoppas på det bästa. Titeln verkar ju, ehm, intressant. Recension skrivs senare, om jag inte somnar during the film, som jag oftast gör. Hehe, när jag kollade på recensioner på google så stod det "Worst movie ever created". Det här låter ju lovande... Wish me luck. Paola hälsar.

Hihi, my love

Kellybelly

Paola har en muchos söt hund. En liten pudel, Kelly, som är så liten så man trampar på den 24/7. Jag iallafall. Jag minns dagen då hon trillade in i sin egen mjölkskål, hihi, söt liten krabat. Nu ligger hon här och sover, mysmys. Hon är en liten flicka på 2 vårar som gillar ost och grisöron. 



Coca Cola

Jag tänkte nämna min stora kärlek för Cola. Idag var det verkligen höjdpunkten på min dag. När jag öppnade den oöppnade colan och hällde i mig den perfekt kolsyrade läsken i min mun, mums... Faseeen vad gott det var! Och när man kan sitta och rapa i flera timmar efteråt och äckla sina kompisar, det är livet. Jag ska nog lära mig att rapa alfabetet. Guinnes Rekordbok next!

Tjännä

Fasen vilken härlig dag! Det började med att jag var med i slagsmål med min lille kompis, Hannah. Hon låste ut mig, så jag kickade hennes ass. Och Hanna tror hon kan spöa mig, pfft, yeah right. Iallafall, härlig valborgsmässoafton iallafall. Vi träffade lite folk och sedan gick vi åt och på nån liten kiosk nånstans, haha.... Bilder kommer! 

Nu är vi här hos Paola igen, vettefan vad som hände med Fanny och Hanna, oh well. De kommer om de kommer.

 
Den enda bilden jag kunde hitta på den här datorn, höhö.

galen vetenskapsman planer

Nu är jag klar med skolan. Funderar på att gå ut igen, det är så fint nu, men det finns ingenting att göra. Kanske bara ska gå ut i solen och sätta mig att läsa min nya bok. (:

Btw, är jag den enda som skulle döda för att få se ut som Miranda Kerr? I think I'll go all galen vetenskapsman och create nån slags finimang grej som gör att man kan sno folks utséenden. Magnifikt.


Tagen från justjared! (:

SKOLA

Har skola men ska printa en grej från bloggen så passar på att blogga. Som igår. Inte mycket annat att säga. Hade en och en halv timme av matte idag, geez.

Airhead

Jag köpte Airhead by Meg Cabot. Hon har alltid varit en av mina favorit authors, så det blir kul att se hur hennes nya serie är. Det var faktiskt riktigt varmt ute, inte direkt soligt men fortfarande varmt. Tog med mig jackan i onödan, behövde bara linne! Nu är jag i alla fall tillbaka och ska äta lunch innan min lärare kommer. Det känns som att det här kommer bli/är en bra dag. De minsta sakerna gör mig så otroligt glad nu för tiden.... bara att komma ut gör mig på bra humör. Nu fick jag ju TVÅ riktigt sköna promenader också, haha.

Jag har föresten lovat Hannah att jag ska slå ner Emilie när jag kommer till göteborg. I will take pictures. (;

Peach och saker

Gick precis ner till Old Greenwich. Det finns en gå-gata där med massa affärer och sånt. Äntligen har de fått in Peach Snapple! Ehm ja. Men iaf, ska dit igen nu för att köpa en bok. Tog inte med mig nog med pengar förra gången. Wiho. Nej men min lärare kommer om 47 minuter så jag hinner. Måste byta tröja först though, det var varmare än jag trodde. Särskilt när man har så dålig kondis som jag och svettas för att man behöver gå upp för en backe, haha. Tjingeling!

100 grader tråkigt

Det är inte så jätte varmt idag. Eller, det är inte direkt som att jag kommer behöva en jacka när jag går ut men det är inte shorts väder heller. Jag har så tråkigt att det inte är klokt. Jag funderar på att gå och köpa en bok, typ en sån där lättsam trams chick lit. De är alltid så jobbiga men addicting. Usch jag hatar verkligen att ha så här tråkigt. Jag vill skol året ska ta slut! Jag vill börja på High School, och få ett liv igen. Liksom, här sitter jag och har inget liv och är deppad. Wiho.

GÄSTINLÄGG

Whazzup yao? What are you up to, yao? Det är Kajsa som skriver, whalla. Whalla. Hejdå. 

HEJHEJ

Hejheeeeeeeeej. Idag har det varit ännu en härlig dag här i Göteborg. Det var vårsång på min skola och sedan fick vi sluta. Trevligt.

Jag sitter här med min fina vän, Kajsa. Hon är en fin liten sak. Jag är också med Paola och Hannah, fast de är inte lika fina som min fina kompis Kajsa. Ikväll ska vi träffa andra fina kompisar och ha trevligt. HEJDÅ.

Ingen är så fin som min fina kompis Kajsa.

en snygg kille + en annan snygg kile = inte samma snygga kille

Jag gjorde en upptäkt för ett tag sen. Det finns en jätte snygg kille, som jag redan bloggat om thank god he doesn't speak swedish, i en affär här i när heten. Han är typ arton, men ändå. Iaf, det visar sig att det var två snygga killar och jag trodde de var samma! Hur fan hände det? Här har jag gått runt och trott this and that och så har jag varit helt fel. Hmpf. Jag kan inte ens komma ihåg vem jag snackat med vad om. Det är ju lite erm, awkward. Eh, två snygga killar är bättre än en.

HISTORIA LEKTION

Typiskt. Det funkar inte att ladda upp bilder. Jag som tänkte visa er de osynliga gudarna som läser våran blogg en bild på mig och Emilie när vi var pluttar. Alltså riktiga pluttar. Typ nio. När vi först träffades. <3 Haha jag var världens tönt då. Nu är det Emilie som är en nörd. Nej men jag tyckte hon var ascool och ville jätte gärna bli kompis med henne.... haha.

Memories



När jag och Michelle var på den-där-saken-som-heter-nåt i Stockholm. Du vet typ... folk sjunger. Och det är massa fjortisar där. Och alla puttas och håller på. Ja, jätte trevligt var det. Jag, Michelle och hennes föräldrar. Muhahah. Michi är inte med på bilden - hon är för pluttig.

GOOD MORNING SUNSHINE!

Vaknade precis. (: Klockan är 10:32, hah. Jag gick och la mig tidigt igår också, hade världens huvudvärk och var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen uppe. Det är konstigt att allt jag behövde var att vila ut mig när jag inte vaknar före nio nån dag. Kan man bli trött av att sova för mycket? Eh, jag mår bättre nu i alla fall. Det är alltid bra.

Vad ska jag göra idag då? Ehm ingenting. Jo jag har privat sånglektioner. Jag låter säkert som världens största nörd; hemskolad, privat sång lektioner bla bla bla. THAT IS NOT TRUE, DEAR PEOPLE. Typ. Nevermind. Ja, that's it for today. Alla jag känner är i Washington D.C på skolresa så jag kan inte träffa nån heller. Fast i helgen kommer Pow Wow hit! Det är typ ett tivoli som är här i två dagar innan det går igen. Ascoolt, för de har inte direkt bara såna här pyttesmå grejer som man kan packa ihop i en låda men riktigt frittfall och sånt. Förra året jag var där var det jätte kul; Pauline, Ana och jag skippade kön hela tiden genom att ställa us med Diego, hah. <3

Men ska ut och känna på vädret och se what to wear. Sen kanske jag ska sticka ner och köpa min beloved Peach Diet Snapple. Hmmmm.

GOOOOODMOOOORGOOOOON

Solen skiner och jag vaknade upp med världens bästa morgonhumör, vilket inte händer mig så ofta. Nu sitter jag och äter Special K Redberries med mjölk, mumsmums. Idag är det ju valborgsmässoafton och det blev lite ändrade planer. Istället ska vi dra ut ett helt gäng på stan och fira. Det ska bli treeevlaaaans.

Klockan är väl typ halv 12 i USA där nörden antagligen gått och lagt sig by now. Undra vad hon drömmer om... HAHA. Jag har fått "Åh vilken härlig dag" med Ted Gärdestad på hjärnan, men det är ju faktiskt passande.


Så glad är jag just nu.

Jag var bara tvungen.


Kära Hanna på bild. Jag var tvungen att lägga upp den här bilden sooner or later, so I chose sooner. Gaaah, jag vill bara käka upp henne!

Chokladsäng

Okej, ett undantag är om man precis har råkat spilla varm choklad över hela sin säng. Vilket jag precis gjorde, ifall det var otydligt. Självklart fick jag också över hela mig själv, så jag måste upp och duscha och byta lakan också... Gosh.
Oh well, nighy night. Igen.

GODNATT.

Japp, jag har bestämt mig, jag ska soooovaaaa nuuu. Inga undantag.

Nighty nighty

Hahahha, hur tusan lyckas man få sina tår att se ut såhär?! Iallafall, jag ska upp tidigt imorgon and I need lots of sleep, så snart är det väl sovdags...

HAHA, in my dreams. Nejmen, jag ska försöka lägga mig tidigt idag... Ehm..

Hahahah, mina tår

Book Review: Twilight

Twilight handlar, i kort, om den avarage looking Bella Swan (men otroligt snygg på samma gång eftersom alla verkar bli kära i henne) som flyttar till det regniga och molniga Forks. Men det finns mer än regn och otrevliga personer som vågar försöka vara snälla och vara hennes kompis! Mitt i alltihopa finns den väldigt väldigt väldigt väldigt några mer väldigt och ett par till väldigt efter det snygg kille som heter Edward. Han är inte bara otroligt, underbart och fantastiskt vacker men han är också.... en vampyr! Och inte vilken vampyr som helst, nej, Edward glittrar i solen. Han är en vegetarian också, såklart, och äter inte människor för god forbid att det skulle vara något fel på Edward! Nej nej, Edward är perfekt och det är Bella också (förutom att hon är klumpig såklart, men det anses bara som sött i böckerna) vilket är vad som gör allt så otroligt underbart fantastiskt romantisk.

Trippla alla adjektiv jag har använt så har du de första kapitlerna av Twilight. Meyer beskriver Edward på varenda sida känns det som, han är angelic, gorgeous, this, that, sparkly och jag kan fortsätta så här i ett par fyra hundra sidor, men I think you get the point. Om du inte gissat det än, så blir Edward och Bella kära och sen.... ja sen går det en massa tid när han vill äta henne men gör det inte för han älskar henne oh så mycket även fast de känt varandra i vadå, tre minuter?, och sen KABOM out of nowhere medans the spelar vampyr-baseball kommer ett par elaka vampyrer - de här vampyrerna är inte lika sparkly och snygga som Edward och hans adoptiv syskon though - som OCKSÅ vill äta Bella! Oh noes!

Jag vill inte förstöra slutet för er lyckostar som inte wasted your time and read the book, eftersom det inte alls är predictable eller nåt. Men bered dig på att läsa om hur otroligt begåvad och underbar och fantastisk Edward är, hur otroligt tråkig och plain Bella är (men igen, alla blir kära i henne ändå) och glöm inte bort glittrande i solen. Det är en väldigt viktig del av den här boken, för annars skulle de bara vara otroligt vackra och supersnabba och super starka och super perfekta vampyrer. I andra ord, boken sög.


Can Can

Det är så att vanligtvis hatar jag Paris Hilton. Det är något med henne... Iallafall, när jag fyllde år så gav några kompisar mig en parfym, och såklart så är det Paris Hiltons senaste parfym. De vet hur mycket jag hatar henne, så de väljer såklart den. Men, mot min vilja, så blev jag helt besatt av den och nu är det min favoriiiiitparfym! Jag kan inte leva utan den, me love it!

Jag vet inte varför jag valde att skriva om min parfym, det bara blev så. Jag hittade en bild på den (jag har ingen aning varför jag har en bild på min parfym på min dator) så blev jag inspirerad.


I DON'T MEAN TO BE RUDE BUT...

Vafan är det för fel på folk? Är det någon slags lag att man måste vara blond of fjortis ifall man vill vara bloggerska? God forgive us, vi visste inte om den här lagen och tänker inte bleka håret eller använda tjugo tuber av grejsimojs i ansiktet som får oss att se ut som att vi har tjugo mer lager av skinn än en normal person. Förlåt så hemskt mycket, jag hoppas ingen hatar oss för att vi inte lever på hårspray.

Done med skola

FINALLY DONE. Jag borde inte direkt klaga - jag har två timmars skola, får knappt några läxor och min lärare är assnäll. Men still, matte är inte roligare bara för att man är hemma. Ja, jag är homeschooled alltså. Jag funderar på att gå ner till Old Greenwich och köpa en Diet Snapple. Jag har ingen aning om hur jag överlevde i Sverige utan dom. De är världens bästa mest fantastiska drink ever. Det är typ... Ice Tea fast det smakar mer saft, men det finns alla möjliga smaker. Peach är bäst. Plus, killen som jobbar där jag köper dom är jävligt söt. Och typ fyra år äldre än mig.... oh well! Nej men jag är för lat för att gå dit, ska nog bara ta lite choklad och sätta mig i trädgården. Eller i ett träd.

Black And White

Tänkte lägga ut lite svartvita bilder som jag tagit genom åren. HAHA, okej, genom veckan. Typ på en dag, men skitsamma.
HANNA, KAN DU BLI KLAR MED FRIKKIN' SKOLAN NÅN GÅNG?

Förresten, 20 grader är faktiskt varmt för Sverige, så tyst med dig. Ät hästbajs


En mycket glad Emilie.





EMILIE IS A TÖNT.

Hahha lilla tönt Emilie. Tycker det är varmt i Sverige. Det har varit 30 + grader här hela förra veckan och de senaste dagarna. Jag har aldrig varit så brun, GO ME. OCH JAG BADADE I HAVET. Det var iskallt, men ändå.... I did it! Har fortfarande skola, hah. Smiter bara iväg och bloggar när jag skriver ut grejer. (;

Counting the days

Dagarna närmar sig dagen då Hanna kommer till SVERIGEEE! TJOHOOOO! Det är exakt 15 dagar kvar tills hon kommer, it's gonna be grääääjt. Hon ska bara vara här i Göteborg i typ tre dagar, men ändå. I'm counting the daaays! Jag känner att jag är mer excited än Hanna. Eller så har allt socker jag ätit idag äntligen gett mig en kick, vem vet.


Vackra Göteborg. Bilden tog jag från en grillkväll förra helgen, mysigt.

YAY

Har skola just nu. Men har sprungit iväg för att printa ut en sak från datorn; passar på att blogga snabbt. Tjilifix.

Sun Sun Sun

Tänkte bara påminna om att man kan se vem som skrivit inlägget nere bredvid "kommentarknappen". Klyftigt, va?

Ååååh, tidskillnaden mellan USA och Sverige suger... När jag sitter framför datorn och har tråkigt så har Hanna skola och när hon inte har skola så ligger jag och sover, and so it goes on.

Juste! Imorgon är det ju valborgsmässoafton! Då får jag självklart ledigt halva skoldagen, skööönt... Det ska firas med min kompis Paola, vi har som en liten tradition att äta räkor och kolla på Cortégen (parad i götet). Okej, vi har gjort det en gång när vi var typ 7 år gamla, men ändå! Det blir som förr =) Mahahah, och stackars små USAare som måste ha skola hela dagen imorgon...

Jaa, vad mer kan man berätta? Här om dagen hittade jag ett par av Hannas strumpor som jag haft sedan 2006. Hon har sytt på hennes namn på dem, hahahah, min lilla nörd.




Såhär skönt är vädret i La Suede just nu. Låg och solade i min lille smurfs (Hannah) trädgård i helgen, härliiigt.

Vänner

Och medan Hanna har skola tänkte jag götta mig framför TV:n och kolla på Vänner med ett glas iste.. Kan det bli bättre?

TRE. TVÅ. ETT.

Skola om tre minuter. Klockan är 12:57 här i USA. Nu är det två minuter kvar. Nu är det en minut. Damn it. Jag borde nog gå och typ eh... ja, ha skola.

Emilius

Tjännä, det är Emilie som talar. Jag tänkte skriva bloggens andra inlägg, eftersom Hanna är på andra sidan jorden och äter Pizza... Idag har det iallfall varit jättehärligt väder, typ tjugo grader varmt, i Göteborg (där bor jag, förresten). Jag firade detta genom att äta tre glassar, hehe...

Några månader sedan, när man fortfarande behövde halsduk utomhus, hihi

Hamelie

Blondinbella är blond, men det är Kissie också (don't get me started on that though). Kenza har this and that och Stina-Lee har hundar. Och ja, de är alla äckligt rika och kan shoppa livet av sig själva men de är inte TVÅ personer som bloggar från olika VÄRLDSDELAR. Vilket vi är, om du inte gissade det redan.

Följ med på en resa (inte direkt, men det låter bra) med den Usa-iska Hanna och den gamla goa svennen, Emilie. You don't want to miss out on this one.

RSS 2.0