What a day...

Igår var en ganska lång dag... Efter skolan gick jag, Paola, Cicci och Alfred till McDonalds och satt där i typ två timmar sen gick vi till mig och kollade på film. Efter det gick vi till Paola i typ en timma sedan gick vi till våran kompis som hade fest. Det var VÄLDIGT ur styr, haha. Sedan på väg hem från festen så började några fulla fjortisar kaxa mot oss så blev det bråk... Sedan träffade vi på några andra personer som vi satt och pratade med i nån timmar, sedan när tjejerna gick som vi kände så satt vi kvar och pratade med de trevliga pöjkarna. Sedan gick vi till Paola och sen gick vi hem till mig och åt mackor.

Jag var helt slut när vi kom hem så vi bara segade och la oss. Trevlig kväll iallafall, haha.

IDAG ÅKER JAG TILL SVERIGE!

Jajamensan, kommer fram nån gång på lördag morgon i Sverige tid. Jag är för trött för att blogga något mer, Emilie får slå mig med en sko. Buhu.

Friday Morning

Nu har jag såklart försovit mig igen... Idag ska jag iallfall vara med Paola så sover vi hos någon av oss före fest hos Nicole, fan att det ska bli sånt dåligt väder... Oh well. Jag var uppe till 12 bara för att bli klar med teknikrapporten, jobbigt. Imorgon bitti ska jag iallfall sooooova uuuuut.... Om inte Paola är morgonpigg som hon oftast är... Fasiken.

Nu ska jag iallfall springa till skolan, take care!

Jag saknar vädret... Buhu

Sarah

Jag sitter och snackar med Sarah och hon är en elak. Fast jag är inte snäll tillbaka, så det jämnar ut sig. Det var iallfall hon som tvingade mig skriva det här inlägget. Hon utpressar mig. Men jag älskar henne ändå.

Jag tog bilden när jag var i Stockholm sist och besökte henne. Jag saknar filuren...

HAHAHAH



Hahahhaa, nästan lika rolig som den pratande bebisen som jag la ut förrut ju. Det hade ju varit ganska hemskt om det inte hade varit på skoj, men ändå. Hahahhahahahahahahhahahah

Goddagens


Jag fick bild när Gabi trillade, hahaha. Bilden blev ju dramatisk om man klippte bort resten, haha. Om det bara hade blivit fokus på händerna istället... Blö.

Michääälläää

Michelle är förresten riktigt duktig på att hjälpa mig med läxan. Hon är störd, hon. That's why I like her. Lite.

Efter ett tag vet jag inte vad vi snackar om längre... Det blir oftast så, hehe.

HETSIGT

Nu sitter jag iallfall här och slavar med min teknikrapport. Det är ju bara läxa på läxa nu förtiden. Jag fick såklart choklad på händerna och rörde mitt teknikpapper så den blev helt kladdig, så nu har jag börjat om och ser nu till att ha rena händer när jag handskas med den.

Lookin' good.

Idag har varit en lång dag

Jag har varit i bråk med min kompis Hannah, som vanligt. Jag tror vi bråkar minst en gång i veckan, haha. Eller per dag, typ. Iallfall, den här gången började det med att hon inte ville flytta på sig och ge mig plats så jag satte mig på henne. Då började vi slåss, haha. Fast jag vann såklart, lille svagis som hon är... Inte för att vårat bråk var särskilt seriöst, men ändå.

Efter skolan hade jag fotograferingsuppdrag, haha. Det låter så proffsigt när jag säger det på det sättet. Min kompis mamma ville ha kort på sina döttrar så vi gick till hamnen och fotade lite där. Det var kallt som fan, men ändå.

Lite omgjord bild jag tog vid båthamnen.

JAG KLARAR INTE MER

Jag orkar seriöst inte plugga mer, och klockan är tio i 9... Jag har fortfarande SO att läsa, teknikrapport som ska skrivas och repetition inför svenskaprovet imorgon... Om jag inte är klar med dessa saker så kommer mina lärare döda mig, så jag borde nog get back to work antar jag...

Jag ville också säga att jag HATAR Dave i Desperate Housewives, han är väldigt ond och ska bara förstöra för alla andra... Fast programmet har iförsig blivit ganska tråkigt, så det kanske livar upp det lite. Men ändå, han förstör bara. UT MED HONOM UR PROGRAMMEET.

Paola och Kajsa borstar håret mitt på gatan. Speaking of nothing.

Aloha

Jag borde nog ta och plugga till provet kom jag på men det är svåååårt att gå ifråååån datorn. Kanske lite godis skulle göra mig fokuserad.. Hmmm... Jo, jag ska ta och plugga nu, jag som är så duktig. Undra hur länge det varar, hehe.

Jupp, jag står i linne och kjol i snön och håller i en snöboll. Jag vet inte vad jag tänker med ibland...

Hähähähähä

Gud vad Hanna spammar bloggen förresten. Typ 7 inlägg i rad med en mening i varje, haha. That's ma gööörl.

Jag upptäckte precis att jag har haft min fot i solen så nu är den jättevarm, på tal om ingenting.

Tjäännnää

Svenskaprov imorgon dårå... De sista veckorna av skolåret har lärararna bestämt att plåga oss till döds. Me want lov.

Jag vet inte varför jag har en gitarr i handen, min syster tyckte det var charmigt. Det låter inte särskilt bra när jag spelar, men fin är gitarren iallafall.

Fräckigt.

Den här hittade jag också, jag borde bli kreativ igen, bilderna blir ju frääääckaaaa.

These lips are made for talking, lalala

Bläddrade genom mina bilder och hittade den här så jag redigerade den lite och den blev ju ganska cool =) Haha, gulligt med en liten avbruten tand också. Sätter lite personlighet i det hela, ehm. Typ.

OJDÅ

Glömde att jag har ett mattetest idag! Har inte studied något at all! TILL THE BATMOBILE.

KABOM.

Det lät precis som att en fågel eller nåt var skjuten utanför mitt fönster. Oh well.

hola marsianer

Okej skit I positivt - mitt internät tar kål på mig. DET ÄR SÅ HIMLA SLOW. Det här inlägget kommer väl komma fram om ett par hundra år, so hola marsianer som har tagit över jorden.

sjuk

Det måste vara partajigt att läsa alla mina inlägg där jag klagar om this and that. Dagens klagoämne (förutom mensvärk och läxor) är att min brorsa har smittat mig så jag är sjuk. Jippi. Nej men, jag ska försöka skriva ett positivt inlägg.... it might take a while, but it'll be brilliant.

random stuff.

Ibland önskar jag att jag var en kille. Typ, fyra dagar varje månad. Mens måste vara det värsta som finns. Vaknade gud bara en dag och tänkte 'Oh! Oh! Oh! Jag ska staffa alla kvinnor för att dom är så jävla awesome!"? Seriöst, jag tror jag kommer dö. Och alvedonen vill inte börja värka heller. On another note... det ser ut som att det kanske blir fint väder. Inte världens soligaste, men det går upp och ner och solen verkar komma fram. That's good. Jag har börjat packa också, för på freeeedag åker jag. YAY.

John Brown and who gives a shit?

Jag hatar läxor - särskilt när det makes no sense. Jag sak skriva om the irony surrounding Jeb Stuart och Robert E. Lee som har något att göra med John Brown och Harpers Ferry. Jaha, tänkte jag. Hur svårt kan det vara? Så jag look up vem som är vem, men jag kan inte hitta något ironiskt om det alls. Jävla social studies lärare. -.-

hahahaha

Emilie har hunnit haft världens sämsta dag - jag vaknade precis. Vafan är det för fel på den där filuren, egentligen? Vem har mascara när man har idrottsdag? Goodness.

OHJUSTE

Jag glömde nämna att nu är det jättefint väder ute, soligt och varmt. Detta väder kommer precis EFTER att jag har varit ute och plågats i ösregnet i timmar... Just my luck.

Idag var nog den jobbigaste dagen i världshistorien

Dagen började med att jag kom sent till idrottsstället, så alla stod och väntade på oss. När det var dags att springa några kilometer så öste regnet ner som bara den och efter bara några meter så var jag dyngsur. När jag var klar så såg jag ut som en panda för mascaran hade runnit.

Sedan vad det fotboll, fast det gick faktiskt bra. Vi kom till final, fast sedan förlorade vi, hehe. Så vi kom tvåa. By then så var jag heeeelt genomvåt och hade ingen känsel i min kropp. När vi kom till "cafeterian" så visade det sig att man inte fick äta sin egen mat som man hade tagit med sig så vi behövde äta utomhus i regnet... Fyfaaan.

Fast orienteringen blev inställd på grund av det dåliga vädret, men ändå. Jag behövde sitta på spårvagnen och såg ut som en jädra panda. Nu är jag hemma och har precis tagit mig en vaaaarm dusch. Härliiiigt.

Det här gör jag iallafall aldrig om. Fast det var ganska kul att spela fotboll i ösregnet, mahaha. Min lilla kamera som jag haft i typ fem år suger balle, så bilderna är inte särskilt bra, jaja.

Cicci hade med sig en paraplymössa från liseberg, hahaha. Jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en mössa i hela mitt liv. Men den var iallafall bra att ha, yepp.

Vårat väldigt coola och jääkligt nödvändiga taktiksnack före matchen, HAHA.

Regn...

Fyfaaaaaan, nu har det börjar regna.. Eller det kanske har gjort det hela tiden, men nu kollade jag ut genom fönstet och såg att det är världens värsta väder ute... Vilken dag det här kommer bli... Varför planera en idottsdag före man kollar på väderprognosen?!

Min underbara utsikt idag... Usch usch usch.

Godmorgon

Jag är taggad. Jag har på mig träningskläderna och har packat ner matsäcken. Nejmen fyfan, det här kommer INTE vara kul. Det ska tydligen regna och jag ska vara ute hela dagen och springa, orientera och ha fotbollsturnering. Det kan ju iförsig vara ganska kul att vara ute i regnet och spela fotboll, men om mascaran rinner och det inte alls är kul, fyfan.

Jag funderar på att sätta på mig keps, men det kommer ju se helt wierd ut. Oh well, time for fooood!

Michelle och jag. Jag saknar den saken, hon bor i Stockholm. Typiskt henne att hålla i en slang också.

By the way

Hahaha, just det. Jag tänkte berätta om våran riktigt tråkiga lektion idag. Vi kollade på film; Asterix och Obelix. Halva klassen somnade, haha. Men nu är jag så trött så jag somnar här på tangentbordet så jag borde nog lägga mig. Let's just say det var en väldigt skön lektion. NIGHTY NIGHT.

Pigga Alexandra har fullt upp.

TIME TO HIT THE SACK

Imorgon har jag som sagt idrottsdag och då måste jag vara väldigt uppvilad så nu lägger jag mig. Jag kommer antagligen ligga i min säng och skratta åt breven, jag kan inte komma över det, så himla roliga. Hahahhahahah. Nu ska jag iallfall hit the sack. Efter jag ätit en kvällsmacka, muahahah. Nej förresten jag skippar det. Jag vaknar med sån äcklig andedräkt när jag inte orkar gå och borsta tänderna efteråt, hehe.

Oh well, time to sleeeeeep. Godnaatt!

Mera breeev

Nu hittade jag ett brev till, hahaha så kul. Jag sitter här och skrattar högt för mig själv. Det är egentligen bara jag och Hanna som tycker det här är kul, men ändå. Så gulligt hon skrev när hon var liten. Den här gången på hästpapper, oh yes.
Aaaaaaw, livet rockar på, ja.

Fyrverkerier

Förresten så var det precis fyrverkerier utanför mitt hus och jag lyckades fota det. Inte för att det blev särskilt bra bilder, men ändå. Lika bra att lägga ut =)


Pen pals

Hahahhaha, Hanna påminde mig precis om att vi var brevkompisar när vi var små och hon bodde i Stockholm och jag bodde i Göteborg. Vi brukade skicka små brev till varandra och presenter hit och dit. När hon påminde mig så kom jag på att jag har sparat en massa gamla vykort och brev och så hittar jag den här fina flaskposten som hon skickade.! Hahahah, fan vad kul.

Hon skickade också en fin liten present till mig. Ett armband som faktiskt kan förvandlas till en penna, very stylish. Inte för att pennan funkar, men det är ju tanken som räknas.

Det jättelånga och meningsfulla brevet, Eh.



Det ser ut som ett vanligt armband...

Sen... TADAAAA, en penna. Moderna tekniken, asså.

rant rant rant.

Jag var precis och åt glass, gissa vad jag hittar i choklad såsen? En bit av en nagel. Och nej det var inte min nagel. Personen som gjorde min glass hade tappat en bit nagel i den. Usch, usch usch. Jag tror jag kommer spy. Seriöst, JAG FICK NÅGONS NAGEL I MIN MUN. Vi sa till men allt de sa var sorry och en massa dumma ursäkter. Vi ska ringa ägaren imorgon och klaga i alla fall - jag äter inte folks naglar utan en fight, thank you very much. Usch, usch usch.

Congraaaats

Jag ville bara nämna Paret Bergström som nu är officiellt gifta, grattis. Bajbaaaj.

hey dude

Nu är jag hemma från skolaaan och matteprovet gick verkligen åt helvete. Men enough about that, då blir jag bara deprimerad. Idag har jag varit i mataffären med min lille kompis och köpt saker till idrottsdagen imorgon, vilket kommer suga.

Nu är jag iallfall här med min kompis som tar kort på sig och sin pojkvän (min nalle). GOT TO GO, före hon dödar mig med sin illaluktande fötter. HEJDÅÅÅÅÅ

Gölligt. De ska gifta sig.

tick tack tick tack

Ja jag kom ju långt. Men vafan ska man ta med sig till Sverige? Har ingen aning om hur varmt det är. Får fråga galningen.

michelle

Michelle är världens konstigaste, hur fan ska jag klara av att vara med henne i en vecka? Nej men hon är kul. Vi går och äter Sushi och snor bestick. Jajamensan. Sen blir vi magsjuka för stället vi äter på suger, vet inte varför vi fortsätter att gå dit. Hon är sjuk nu ändå och kommer säkert smitta mig när jag kommer, fy skäms. -.- JAG DON'T LIKE TO BE SICK. Suckelisuck. Iaf, back to packandet.

GOD MORGON, GOD MORGON

GOOD MORNING SUNSHINE! Idag ska jag packa, woho. Jag har inte ens packat upp sen jag var i California vilket var typ en månad sen. Packa up är sämst, jag låter allting ligga tills jag ska någonstans igen. Mycket lättare så. Det är fortfarande regnigt, men inte kallt so that's alright. Ska nog skynda att packa och ta en dush så jag kan dra ner till Old Greenwich och köpa en Diet Snapple eller nåt. Walking is good for the sooooooul.

Frukt är bra för magen

Gooood moooorgoooon. Vädret suger men jag är ändå på bra humör, jag vaknade till världens godaste fruktfrukost. Jag vet inte varför jag började fota apelsiner, det var väl det enda jag inte hade ätit upp när jag fick snilleblixten att ta lite kort. Nu ska jag iallafall springa till skolan för jag är lite smått försenad, hehe. Au Revoir!

natti natti

Ska sova nu. Upp i gryningen imorgon - vid tolv alltså. How will I manage? Hahahaha Emilie har franska prov. Eller nåt sånt. Whatever, hon måste vakna tidigt och plugga mycket. Muhahaha.

tamponger suger.

Jag hatar tamponger, de är det värsta jag vet. Men såklart har jag inga bindor hemma för livet tycker om att vara en bitch.

On another note, som inte har nåt att göra med min hatred för tamponger, har jag kommit underfunn med att jag tycker Kissie är rätt awesome. Okej så jag håller inte med om många, knappt några, om hennes åsikter men still.... man still, det finns en anledning att hon är tvåa på bloggtoppen. Eh, jag ändrar mitt mind om dom där bloggorskorna hela tiden.

NIGHTY

Eftersom jag har varit så himla trött varje dag hela dagarna så ska jag faktiskt gå och lägga mig nu. Jag hoppas att det gör skillnad, jag har varit heeeeeeeeeelt slut varje dag, inte kul. Kanske beror det på de jättejättetråkiga lektionerna, men jag tror jag behöver mera sömn. Sedan borde ju helgerna vara de dagar då man sover ut, men för mig blir det bara ännu mindre sömn, hehe. Inte bra. Nu ska jag iallfall sova, jag fattar inte ens vad jag själv precis har skrivit.

Lovely, oh, lovely matte

Hahahah, jag hade visst en tråkig mattelektion idag. Fast när brandlarmet gick så avbröts lektionen, thank goodness. Hehe, jag har iiingen aaaning om hur det här kom i min bok, don't look at me.

Ibland måste man helt enkelt få ut sina aggressioner på ett sätt eller ett annat.

Mystiskt

Det är nån konstig sak som svävar över kvarteret jag bor i. Det ser ut som nån smal "ånga" sak som är oranget. Konstigt konstigt. Kanske är något giftigt gift som nån ondsint människa har spridit så att alla ska döö... Eller så är det kanske inte farligt, vad vet jag. Alltid bra att använda fantasin iallfall.
Mystiskt...

tjenixen dixen

Pluggandet går ju, eeh, inget vidare... Jag borde nog ta och skärpa till mig. Jag ska duscha, sminka av mig och vara i pyjamas klockan 9 och då blir det inget annat än plugg! Nästan. Tror jag, hehe.


Tadaaaaaaa

WE'VE GOT THINGS TO DO, PLACES TO SEE

Yäääh.

Here comes the solnedgång

Godkväll. Jag tror att vädret har lyssnat på mina läskiga hot, så nu är det finfint ute. Till middag åt jag världens godaste sallad ute i trädgården så nu är jag så mätt så jag skulle kunna spricka. Oh, nu ser jag att man till och med får en liten solnedgång nu till eftermiddagen. Härliigt.

Såhär kul kan man ha med en studsmatta förresten, haha.

att trilla är bra för hjärnan



Jag är så awesome, hah. Höll på sådär i en halvtimme typ. (;

Homecoming - Kanye West

Jag veeeeeeeeeeet, den är gammal, MEN I LOVE IT. Jag kan inte få nog av låten, den är huuur bra som helst! Kanye West är min idooooool (efter Hanna). HAHA.


OBSESSED AND STARBUCKS

Nu är jag klar med skolan, wiho. Den här dagen kommer suga, känner på mig det. Jag har mensvärk och det är fult väder och jag har tråkigt och allt är bara blä. Funderar på att gå och lägga mig att sova igen, klockan är bara tolv after all. Nej men, ska kasta ihop ett inlägg om my wonderful day från igår.

Jag försökte ta en bild på tröjan jag köpte men jag är världens sämsta fotograf; I ain't no Emilie. Nej men, den är fin. Jag älskar Forever 21 så jävla mycket. Mahahah. Eh ja. Kollade efter en bikini på Abercombie & Fitch och Victoria Secret men kunde inte hitta en fin. A&F har bara samma saker hela tiden ju, och VS hade inget jag gillar. Jävla push up obsessed personer. Speaking of obsessed, det är filmen jag såg. Den som har Beyoncé i sig. Den var riktigt bra faktiskt, jag var asrädd såklart men jag är lättskrämd så det säger inte så mycket. Det hjälpte inte direkt att de enda reklamer de visade var av läskiga filmer innan den. Men jag gillade den, den rekomendeeeeeeeeeras. Drack en frappuccino caramel (eller är det caramel frappuccino?) på Starbucks - that made my day.

Nu ska jag försöka att inte dö av deppighet, ska ju till Sverige på fredag. <3 YAY.

Jäkla väder

Vädret är ganska konstigt, imorse regnade det, sedan blev det helt plötsligt jättevarmt och sol. Sedan började det blåsa. Kan vädret bestämma sig någon gång?! Jag röstar på 40 grader och soligt, men man kan ju inte alltid få som man vill, hehe.

I helgen blir det iallafall griiiiilll och då är det bäst för väderguden att vädret blir fint, annars får Zeus sin butt kicked! En tjej i min klass ska ha pool/grillpartaaaj, det blir trevlans.


Bild från förra sommaren, I miss a lot.

Plööööggg

Jag blir galen, bara en massa plugg hela tiden! Nu sitter jag och arbetar på en ritning som jag ska göra till tekniken. Jag ska måla en lägenhet i varenda lilla detalj på 50 kvm med 2 RoK med inredning som man ska få 50 000 att "köpa" möbler för. Och när jag precis hittat ett millimeterpapper så har jag oboy på händerna så hela pappret blir brunfläckigt. Just my luck. Tänk vad skönt att få lov om 4 veckor eller något sånt, mmmrrrrmmm....

Idag efter franskaprovet kollade klassen på Asterix och Obelix på franska, haha. Jag tror att minst hälften av klassen somnade inklusive mig. Oh well, back to my studies!

TWO MINUTES, I'VE ONLY GOT TWO MINUTES.

Skola om EN minut nu. Borde ändra rubriken, men orkar inte. Såg Obsessed igår, review kommer senare. Köpte en asfin tröja på Forever21 också. Oh det blev inget New York, åkte bara in till the mall instead. (:

I'M ALIVE.

JAG ÄR HÄR. Tänkte bara säga det så Emilie inte dödar mig för att inte ha bloggat.

Mornin'

Idag försov jag mig såklart men jag satte på mig kläderna och sminkade mig fort så jag fick lite tid över. Jag är iallfall sviiiintrött efter att inte ha kunnat sova igår kväll... Blöö... Nu ska jag äta frukost, tjingeling!

I say this for the last time

GODNATT. Hejdå datorn, nu stänger jag av. Efter jag har kollat klart på vänner. Tihi.

Jisses, det går inte bra att lämna datorn

Jag fick förresten till en ganska cool bild härom dagen.

Visst ser det lite ut som ett jordklot på något sätt? Eller inbillar jag mig? Jag har en känsla av att jag borde lägga mig snart. Min fantasi tar över lite här... Och nu har jag ingen aning om vad jag precis skrev. Hemligheten med bilden är iallafall att jag vände den upp och ner. GODNATT.

Annorlunda Dygnsrytm

Oh no, jag kommer inte kunna sova inatt. Jag har lagt mig fyra-fem varje natt den här helgen så det kommer nog inte gå så bra att lägga sig 11. Fast å andra sidan så har jag ju vaknat halv 11 varje morgon av sågmaskinen. Det kanske var a good thing att den väckte mig annars hade jag varit uppe till tre inatt. Jag antar att everything has a reason. Vilken fin svengelska jag fick till på de två sista meningarna.

Talar ut

Nej förresten, jag ska kolla på Vänner. Fast egentligen borde jag sitta och plugga. Hmmm, svårt val, jag tror jag kör på Vänner. Franskan kan jag göra på min två-timmars håltimme som by the way är jätteonödig, jag menar, varför inte låta oss sluta två timmar tidigare istället för att ge oss en håltimme i två timmar där vi inte har någonting att göra?! Så jäkla dumt. Ville bara få det sagt and out of my system.

Tjääää

Jag har prov, inlämningar och läxförhör varje dag den här veckan, usch. Sedan har jag idrottsdag på onsdag också, det kommer nog gå bra, eeeh... Vi ska orientera och ha fotbollsturné. På orienteringen kommer jag antagligen gå vilse som jag alltid gör och don't get me started on fotbollen. Inte för att det inte är kul att springa efter en lerig boll och få den på sig hela tiden samtidigt som man snubblar och alla kollar på en, nejnej.

Nu ska jag iallafall ta en varm kopp choklad och lägga mig i sängen UTAN att spilla över hela lakanet som förra gången. Man blir ju lite paranoid. Undra vart Hanna håller hus, hon sitter kanske på någon tråkig föreläsning i New York, mahaha. Inte för att jag har mycket roligare... Iallfall, godnaaattt! Jag ska drömma om Cam Gigandet, hihi.

Här är min lille kompis, Sarah, förresten. Henne har jag inte nämnt. Henne gillar jag.

Français

Il est neuf heures moins vingt-quatre. Det betyder att klockan är 21.36, att det ska vara så komplicerat. Om man skulle översätta det så skulle det bli Han är nio minus tjugo-fyra. Varför? VARFÖR SKA DET VARA SÅ SVÅRT? Kill me.

Prov, Prov, Prov

Mina galna lärare har någonting emot min klass känns det som. Förra veckan fick vi ett skriftligt franskaprov och imorgon ska det bli muntligt. Gud vilken press det kommer bli att vara ensam med läraren och hon ställer mig frågor på franska som jag ska svara på. Jag ska också få berätta en massa saker på franska som jag inte ens har en aning om vad det kommer bli! Fyfaan. Det är väl mest detta jag har gjort hela dagen, pluggat och pluggat. Och ätit choklad.

Idag har jag också kollat på Never Back Down för sjunde gången. Fan vad den är bra, och Cam Gigandet ÄR SÅ JÄVLA SNYGG. I filmen är han den onda killen som den "goda" killen vill slå ner. Gaaaaaah, så snyyyyggggg.

Yummie yummie.

they keep me going

Mumsmums, godaste chokladerna ever, seriöst. Jag sitter med ett helt nyöppnat paket i handen, det här bådar inte väl. Jag kanske borde ta och äta en sallad eller någonting... Äsch, I deserve it, jag som har joggat och varit duktig.

 

new york

Jag ska kanske in till New York idag, men det beror på ifall mamma och pappa ska på nåt tråkigt föredrag där eller inte. Blä. Jag vill åka och shoppa och gå på choklad café, inte lyssna på nån tråkig gubbe prata tråkiga saker. Eh, vi får ser hur det blir. Det är inte världens finaste väder, men igår var det likadant och sen mitt på dagen var det så varmt så. Ska forstätta titta på the other boleyn girl now. (:

RANDOOOM


Sågmaskinen som förstör mitt liv

Min jäkla granne har igång sågmaskinen igen. Seriöst, så jäkla jobbigt! Men han har ju inte gjort något fel för man får visst såga halv 11 på morgonen. Igår var jag iallafall uppe till tre och läste min nya bok "Memoirs of a Teenage Amnesiac". Den är ganska bra faktiskt, den handlar om en tjej som vaknar upp i en sjukhussäng och minns inte vad som har hänt under de tre senaste åren av hennes liv. Creepy. Idag ska jag iallafall jogga igen. Eller kanske använda springmaskin för det är inte så fint väder ute. Hmmm....

Idag hittade jag iallfall den här bilden på mig och Hanna när vi går runt arm i arm i somriga klänningar. Så typiskt oss. Fast kvalitén är sämst, jag venne varför. Jag har säkert tagit den från facebook och klippt bort alla andra eller något, hehe.


Kissie the mammahatare

Kissie gillar inte mammor - jag antar att ingen någonsin berättat för henne att hon var en skrikande bebis en gång i tiden och att hennes mamma tog upp hela trottoaren med barnvagnen medan folk med midjor inte kunde komma fram. Fast then again, hon kanske tycker det var helt okej eftersom det var hon som satt i vagnen och skrek som en galning. Nej men, Kissie är helt rätt. Vi borde förinta alla mammor! Det kommer ju inte, oh I don't know, stoppa populationen från att växa eller nåt. Nej, nej. Och man kan ju lika gärna skjuta någon om man kan amma ett barn. Jag förstår inte varför Kissie har ett sånt stort problem med att folk visar brösten, hon är ju mästare på det.

Pfft

HAHAHAHHA, Hanna tror hon kan slå ner mig, pffft. I'mma kick your butt om du kommer nära, flicka lilla. GLENN VS. TÖNTWALL, I'm on.

Ajajaj

Det är helt sjuuuukt, Liseberg är typ fjortisarnas hem. Vi räknade till 456 fjortisar, det är inte lite, det. Jag mår iallafall illa som en gorilla för jag har ätit så jäkla mycket mjukglass och slush. Men det var worth it, though. ÅÅÅÅÅH, jag har ont ont ont ont ont i magen.

Glennigt värre

Sådärja. Nu har man duschat och bytt om och väntar på att Ana ska komma. Jag ska börja skicka ut mitt resumé till agencies och sånt. Vi hittade några som verkar vara fairly new, which is always good because then they need people. Så ja, hoppas det går bra. Det är blåsigt och regnigt ute, även fast det inte regnar. Men det är inte kallt, för det är så fuktigt. Så det är typ, varmt fast tråkigt väder. Ja. Ehem. Emilie är elak, hon vägrar förklara vad en bok handlar om. Oh well, she sucks. Jag ska brottas med henne när jag åker till Göteborg. Där alla heter Glenn. Emilie heter Glenn.

Regn.

Det regnar. It sucks. Blä.

TIVOLIIIIIII

OH MY GOD BÅDE JAG OCH EMILIE SKA PÅ TIVOLI/AMUSMENT PARK/WHATEVER IT'S CALLED IDAG. Granted, Liseberg är större en det jag ska till för det här stannar bara i två dagar men ändå. WOHO. Och det är inte en miljon grader idag, actually. Blä. VART ÄR MITT FINA VÄDER? Jag som blev så brun. Jag ville ha nåt att skryta om i Sverige. Nej men, ska ringa Ana snart. Jag är så snäll och väntar lite så att jag inte väcker henne. Oh I give so much to the world.

Liseberg

Idag blir det liseberg med min fina lilla vän. Nu tänker man på när man var en liten fjortis och sprang runt där med kaninöron och idomin. Usch.

Jogga

Japp, du läste rätt. Tro det eller ej, men latmasken ska ut och jogga. Yääää.

Vad är det för fel på folk?

Vilken normal granne startar sågmaskinen i sin trädgård klockan halv elva på morgonen?! Seriously, tänk på världen! Jag som hade tänkt sova till 15.00 idag... Iallafall, idag är det jättefint väder som vanligt men lite småkyligt nu på morgonen, men det ska bli 20 grader. Och JAJA jag vet att det är en miljon grader i USA, så tyst med dig Hanna.


Bilder från när jag var i USA och bodde hos Hanna i höstas. Fråga mig inte vad vi håller på med eller varför jag har på mig mössa och hon har på sig glajjor.

mmmmmmhm.


Me likes. A lot. Yes indeed.

tennis

Kom precis hem från tennisen (eller ja, precis betyder att jag hunnit duscha och bytit om sen jag kom hem). Det var lika kul som vanligt, så i andra ord svettades jag som en gris. Nej men jag älskar verkligen att sporta, jag mår alltid så bra efter jag gjort det. Och så känner man sig så stolt också, efter att ha sprungit runt som en galning. (; Det var sista klassen för den här terminen, så nu får jag vänta tills September inna jag startar igen, blä. Fast det finns ett vår program, kanske kommer köra det. Iaf, tennis äger. Ska nog tvinga Emilie att spela i sommar. Förra sommaren när vi var på glämsta gick mitt tennis spelande eh... inte så bra. MEN JAG HADE INTE SPELAT PÅ TYP TVÅ ÅR DÅ, OKEJ.

Imorgon ska jag iaf ringa Ana och tvinga med henne till Pow Wow, även om hon är astrött efter att ha varit i Washington hela vecken. Sådetså. Det blir skooooojigt. Ahhh ensam hemma nu, kanske ska sätta på musik och dansa runt i mitt rum. Hmmm, I think I will.


ANA BANANA. <3

Tröttheten stiger sig på

Hahahha, maj goodness vad jag skrattar åt den här videon.


Beautiful Day

Vädret påverkar verkligen humöret! Jag är glad som en häst och har varit så hela dagen. Wööönderfuuul.

lucas till, marry me?



GE MIG. NU. SERIÖST. Han är så jävla sexig. Jag vill vara Taylor Swift, ktnxbai.

Mums mums

Klar med skolan! Är inte på lika dåligt humör längre, jippi. Vet inte riktigt varför jag var för sur, men whatever det är bra nu. Var ute och åt lunch med mamsen och pappsen innan skolan. Lasagne, mums. Eller, den var inte direkt världs bäst - lite för mycket ost - men ändå... jag gillar lasagne. Kan säkert inte ens stava det rätt. Har inte gjort något annat idag... ikväll blir det jordgubbar med smält choklad iaf, mums! Och just nu tittar jag på Taylor Swifts' nya music video med Lucas Till. Mums där också. <3

Hmpf.

Pappa sa åt mig att fortsätta med skolan. Pssh, det är inte som att jag skulle smygit iväg och bloggat eller nåt.

R.I.P Min säng

Efter att ha hoppat i sängen, haft min atronårige bror hoppa i den, haft kuddkrig i den osv, så klarade den inte mer. Den pajjade och knäcktes på mitten. Buuuhuuu, fast vi ska lämna in delen som gick sönder på lagning så nu ska jag sova på golvet med madrass i de närmaste dagarna. Oh well.

 
Före den hemska händelsen inträffade. Man ser hur den har böjts på mitten, hahah.

dåligt humör

Jag är på dåligt humör. Vet inte varför. Bara är det. Det suger.

HAHAHA

Jag tänker inte mention några namn nu, men tittade precis på en rätt känd bloggerskas video blogg..... HAHAHAHA. Klarade inte av mer än ett par sekunder, good god. Dialekter är så roligt.

UPPE MED TUPPEN

Jag vaknade tidigt idag.... 7:30! Jag gick och la mig igen men kunde inte somna om, tror jag.... Jag kanske somnade, för klockan är snart tio nu och jag kan väll inte direkt bara legat där utan att sovat så länge? Eh, jag vet inte. Är vaken nu i alla fall. Det ser ut som om att det kommer börja regna, blä. Jag som ville gå ner till stan och köpa glass. Oh well, får väll fråga ifall nån kan skjutsa mig. Orka gå när det är fult ute. Idag har jag tennnnnnis. Det blir skoj. Typ. Sista tennis lektionen på terminen. Nu kommer jag behöva börja jogga eller nåt, eftersom jag inte får NÅN motion annars. Attans då.

Emilie är en sån tönt och har ledigt, orättvist. Iförsig har jag bara två timmar skola, muhaha. Ska gå och slå på min boxningsäck, då kanske gud fattar att jag vill ha fint väder. -.-

Lat

Jag funderade på att gå ut och jogga, men det skiter jag i, hehe. Jag är nu proppmätt efter typ en miljon pannkakor som jag precis åt, så jag stannar nog hemma. Undra vad nörden Hanna gör. Hon ligger säkert och drömmer om Harry Potter eller någonting liknande. Haha, hon har skola idag, stackarn. Det har inte jag, mihihih.

Gimme gimme


JAG VILL HAA, jag är helt kär i toppen. Båda är från topshop. Me like.

hejhej


Jag fattar inte hur kvinnan lyckas

Bildäär

Här bjuds det på några bilder från igår. Det var en lång dag, hehe.

Härlig sjöbäcksak utanför skolan, finemang

En lagom seriös Emilie

Har man kul så har man kul.

Låt bilderna tala för sig själva

Såhär lite folk var det utanför Paolas lägenhet

HAHAHA, alla får kreativa snilleblixtar ibland

Mums, pizza och hamburgare på nån kiosk på kvällen, eh, gott.

Morgonhumöret är inte på topp

Jag vaknade som sagt verkligen på fel sida av sängen. Jag och min kompis bestämde att jag skulle få den lilla soffan och hon skulle få en av sängarna, men icke sa nicke. När jag somnade så kom hon smygande och lade sig i min soffa! MIN SOFFA! Vad äre för fel på folk? Iallafall, jag vred och vände mig och vaknade hit och dit för att hon försökte sno mitt täcke hela tiden. Sedan vaknade jag precis med värsta morgonhumöret. Ingen vacker syn.

Nu ska jag iallafall åka hem till mig för att sova lite till och ta mig en härlig dusch... Och lägga in bilder, mihihihih.

airhead by meg cabot

Läste precis klart boken jag köpte idag. Den var bra, inte direkt Harry Potter men jag gillade den. En sån där snabb-läst tjej bok man inte kan lägga sig ifrån innan den är klar. Jag gillade inte huvud karaktären särskilt mycket, hon var tråkigt och has been done too many times men ändå. You can't have everything. Det var en rolig twist på en vanlig 'omg-jag-är-kändis-och-snygg-och-rik' bok.

bad hair day



Det är så här mitt hår ser ut när jag borstar det. God Lord. Jag kunde lika gärna vara ett lejon. Ett lejon med hårproblem.

GODNATT

Nu ska jag klia min tjatande kompis rygg, HAHA. Mysigt, verkligen. Godnaaattt!

RSS 2.0